Kanalisering

På dessa kurser talar vi mycket om etik och gränssättning, för mig är det viktigt att lära ut kanalisering på ett etiskt och tryggt sätt. Idag är det oftast enkelt att lära en elev att kanalisera, det är många som gör det spontant numera. Svårigheten ligger istället i att lära ut att inte göra det vid fel tillfällen och varför det är viktigt. Att respektera både denna och nästa sida och göra det på ett sätt som är tryggt och säkert för alla.

RoSans-Balans-Kanalisering

Kanalisering Steg I – Kontakta Din egen Guide

Denna kurs är för nybörjare, inga förkunskaper krävs. Här lär du dig tekniken för att få kontakt med dina egna guider och vägledare. Vi pratar mycket om etiken i det vi gör samt var, hur och varför vi sätter gränser i kontakten med andra sidan. Detta för att din kunskap ska vara trygg och säker att använda när du kommer hem.
Pris: 2000:-
Hitta din kurs här


Kanalisering Steg II – Kontakt med andras Guider

Nu lär du dig att kontakta andras guider och vägledare. Vi tränar mycket för att våra kommunikationer med andra sidan ska vara så respektfulla, säkra och rakt förmedlade som möjligt.
Förkunskap: Kanalisering Steg I
Pris: 2200:-
Hitta din kurs här

Vill du boka en Kanalisering med medial rådgivning innan du går din kurs? Då kan du Boka din tid här!

Mina tankar om Kanalisering i korthet.

Vinningen för mig personligen är stor. Jag har kanaliserat regelbundet åt mig själv sedan jag gick Kanalisering I, 2007. Det är enkelt och det är tryggt. De budskap som guiderna har haft till mig, små som stora råd, är värdefulla för mig. Då jag använt mig av denna teknik behöver jag inte tvivla på att jag fantiserat utan att det är budskap med sannhet. Jag läser emellanåt mina gamla kanaliseringar och hittar nya guldkorn. //Rosan

Tidigt i januari 2020 står det klart för mig att jag ska förmedla kanaliseringar av Anubis.

Du kan ta del av kanaliseringarna här: