RoSan-Balans

En del av

Soul Heart Journey School

Välkommen till Soul & Heart Journey School

Vårt team i Soul Heart Journey School består av välutbildade Helhetsterapeuter och lärare. Vi finns här på plats för dig och är här för att hjälpa och stötta dig med behandlingar och kurser i Helhetshealing, kanalisering, djurkommunikation, meditation och mycket mer.

Vi finns både online och på plats.

Vi arbetar alltid med små elevgrupper.

För oss är det viktigt att varje elev får den hjälp och stöttning som behövs, därför arbetar vi med små elevgrupper på de flesta kurser och utbildningar. Oftast har vi mellan 4-8 elever per kurs och då får alla det utrymme som var och en behöver.

Utbildningar online – öppet när det passar dig bäst

 Vill du arbeta online, kan du lära dig bland annat att Älska dig själv, öka din självkänsla och ditt självförtroende, att Finna din livsuppgift och hur du kan göra för att leva ditt liv utan stress och oro.

 Hur du än väljer får du alltid personlig hjälp och support hos oss.

VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅR GEMENSKAP!

 // Susanne Jönsson
Grundaren av Soul & Heart Journey School

Att må bra i kropp och själ och att hitta tillbaka hem till Dig själv.

Att leva ditt liv i inre balans och välmående är något som de flesta av oss längtar efter. Med hjälp av våra utbildningar i personlig utveckling blir det fullt möjligt att komma dit. 

Du KAN påverka ditt mående, och du kan ganska enkelt lära dig hur det går till.

Soul & Heart – personlig utveckling online

Här kan du lära dig att leva från ditt hjärta, öka din kärlek till dig själv, din självkänsla och ditt självförtroende. Du lär dig att hantera gränssättning, stress och mycket annat.

Du kan också lära dig att nå och arbeta med din egen kunskap – den som finns djupt inom Dig själv – i ditt hjärta. Du lär dig att använda den och att lita på den.

Gemenskap, personlig utveckling och välmående för kropp och själ!

Du kan välja din kurs, registrera dig här på sidan och komma igång direkt. Med hjälp av olika onlinekurser, videor, artiklar och e-böcker arbetar du i din egen takt – när det passar Dig bäst!

Vår medlemsutbildning

Det finns många fördelar för Dig!

Det finns många fördelar med att vara en Soul Heart medlem.

 • Vår Soul Heart Medlemsutbildning
  Du får tillgång till vår medlemsutbildning som består av 7 olika kurser i personlig utveckling. Kurserna handlar om Dig – om Ditt välmående!
  Hela utbildningen är online, du arbetar i din egen takt, när det passar dig bäst!

  Här lär du dig att öka din kärlek till dig själv och andra. Hur du når din inre balans, och kan stanna kvar i den. Hur du ökar din självkänsla och ditt självförtroende och hur du kan hantera stress på ett enkelt sätt.

  Du får tillgång till enkla och effektiva tekniker som ökar din livskvalité och ditt välmående, och det tar dig knappt fem minuter om dagen för att uppnå det.

  Du lär dig också att nå din inre kunskap, lär dig hur du ska kunna lita på den och använda den. – Du har all kunskap inom dig, det handlar bara om att komma åt den på ett tydligt sätt.
 • Vår gemenskap, både online och på plats
  Du får tillgång till vår FB-grupp, bara för medlemmar och inbjudningar till olika sammankomster.
 • Nyhetsbrev varje vecka – utan kostnad
 • Medlemsbrev var 10:e dag
  Dessa hjälper dig att komma vidare med din utbildning, steg för steg.
 • Alltid personlig support!
  Som medlem i Soul Heart Journey School, har du alltid tillgång till personlig support från skolans grundare, Susanne Jönsson. Hon och hennes team finns tillgängliga för att hjälpa och stötta dig när det behövs.