Texter av Anubis - Kanalisering

Anubis RoSans Balans

2007 lärde jag mig tekniken Kanalisering. Sedan dess har jag kanaliserat regelbundet. Mina guider och vägledare har varierat genom åren som det gör för alla som kanaliserar. 

För mig är Anubis starkt närvarande vid mina Kanaliseringar eftersom det är så vi har bestämt när vi nått en viss punkt av utveckling. Nu är tiden här, liksom Anubis och hans kunskap. 

Läs den uråldriga kunskapen som Anubis förmedlar nedan för att hjälpa till att öka den mänskliga medvetenheten på jorden. Ett Högre Medvetande, en väg in till den nya dimensionen, där vi lever vår egen djupa kunskap, lyssnar och agerar från våra hjärtan. Du kommer långt när du lever från ditt hjärta, du kommer få tillgång till ännu mer kunskap när du lever med en aktiverad MerKaBa. MerKaBan kan du få aktiverad över en tvådagarskurs. 

Vi människor skapar hela tiden vår egen verklighet, nu gör många av oss det från vår hjärna, vårt ego, i polaritet. 

När vi lär oss att leva från våra hjärtan på riktigt, inte bara med intentionen, utan när vi är Hjärtförankrade och har landat i oss själva i våra stjärnrum i våra hjärtan, det är då gör vi verklig skillnad. Då skapar vi våra liv med enbart Kärlek som grund. 

Här finns nästa dimension där vi är direktskapande av det vi önskar och vill ha. 

Du som vill veta mer om Högre Medvetande – kontakta mig för första steget –  “Lär dig Leva från Hjärtat”. 

Jag hoppas du kan hitta de ledtrådar du behöver i Anubis ord.

Texterna kommer efterhand som Anubis förmedlar, därav olika tidsskillnader mellan publiceringarna. 

Varma hälsningar

// Rosan

Rose-Marie Rosdahl