Kurser

- Sedan 2014 -

Det är bara du som kan ta ditt nästa steg

Distansutbildning

Följande kurser hålls både på distans och på plats:

Meditation

Effektiva Verktyg

På plats

Dessa kurser hålls på plats hos RoSans Balans: 

Helhetshealing Steg I

Helhetshealing Steg II

Helhetshealing Steg III

Kanalisering I

Kanalisering II

Regression

Uppdateras efterhand. 

Saknar du någon kurs, hör av dig. 

Distanskurserna är ännu inte inplanerade.

RoSans Balans Behandling

Helhetshealing

Vad är Helhetshealing?

Den stora skillnaden mellan Helhetshealing och andra healingtekniker är att här får du lära dig att använda din egen kraft och styrka. Du lär dig utföra behandlingarna med kunskap, i balans, säkerhet och trygghet.

Du kommer att lära dig att lokalisera blockeringar och ta bort dem. Du kommer att veta vad du ska göra i en behandling, varför du ska göra det och hur du ska utföra det.

– Allt för att healingbehandlingarna ska vara effektiva för klienten. 

Alla kan lära sig healing på nybörjarnivå. Gå gärna en utbildning för din egen skull, du kan inledningsvis hjälpa dig själv och din familj. Vill du sen gå vidare och kanske hjälpa andra har vi olika fortsättningskurser som tar dig till den nivån som är bra för dig.

Helhetshealing är en effektiv och kraftfull healingteknik både för nybörjare och för den som vill bli terapeut och hjälpa andra på en djupare nivå.

Helhetshealing
– grundutbildning del I för nybörjare

Här får du lära dig grunderna inom healing, hur en behandling går till, etiken i vårt arbete samt vad som är viktigt att tänka på. Helhetshealingen aktiveras i eleverna och vi tränar behandlingar under kursen. Syftet är att lägga en stabil och trygg grund för varje elevs personliga utveckling. Helhetshealing är en enkel och effektiv healingteknik som de flesta kan lära sig, en mycket bra grund för vidareutveckling.
Pris: 2500:-

Helhetshealing
– grundutbildning del II, Distanshealing

Fördjupar dina kunskaper inom Helhetshealing och lär dig distanshealing. Fortsättningskurs för dig som har grundkurs del I.
Pris: 2700:-

Helhetshealing
– grundutbildning del III

Fördjupande healingutbildning, direkt förberedande inför terapeututbildningen.
Pris: 2700:-

Kanalisering

På dessa kurser talar vi mycket om etik och gränssättning, för mig är det viktigt att lära ut kanalisering på ett etiskt och tryggt sätt. Idag är det oftast enkelt att lära en elev att kanalisera, det är många som gör det spontant numera. Svårigheten ligger istället i att lära ut att inte göra det vid fel tillfällen och varför det är viktigt. Att respektera både denna och nästa sida och göra det på ett sätt som är tryggt och säkert för alla.

Kanalisering Steg I – Kontakta Din egen Guide

Denna kurs är för nybörjare, inga förkunskaper krävs. Här lär du dig tekniken för att få kontakt med dina egna guider och vägledare. Vi pratar mycket om etiken i det vi gör samt var, hur och varför vi sätter gränser i kontakten med andra sidan. Detta för att din kunskap ska vara trygg och säker att använda när du kommer hem.
Pris: 2500:-

Kanalisering Steg II – Kontakt med andras Guider

Nu lär du dig att kontakta andras guider och vägledare. Vi tränar mycket för att våra kommunikationer med andra sidan ska vara så respektfulla, säkra och rakt förmedlade som möjligt.
Förkunskap: Kanalisering Steg I
Pris: 2700:-

RoSans-Balans-Regression

Regression

På denna kurs får du lära dig att leda klienter i regression eller till tidigare liv som det många gånger handlar om. Det innebär att vi hjälper en klient att föras (oftast) bakåt, men ibland även framåt i tiden. Vi låter klientens själ styra och välja vad som är viktigt för klienten att uppleva “just nu”. Alla regressioner skall utföras i trygghet och med kunskap.

Vi tränar mycket och lägger ner mycket tid på etik, teknik och regelverk för att du efteråt ska kunna genomföra trygga och säkra regressioner.
Vi använder inte hypnos.
Förkunskap: Kanalisering Steg I
Pris: 2700:-

 

Meditation

Du lär dig enkla meditationstekniker 

Du lär dig Leva från Ditt Hjärta, hur du tar dig dit och hur du skapar ett liv i mycket kärlek till dig själv och dina medmänniskor.

Vi träffas vid 4 tillfällen á 1,5 timme

Pris: 1250 kr.

Finns både på distans och på plats.