Ta ditt nästa steg ...

Gå en kurs i ...

Helhetshealing

Din healingkraft aktiveras, du lär dig hur du tar bort blockeringar och hur du fyller på med energi samt hur du flödar energin i klientens kropp. Du bygger på kunskapen efter hand.

Kanalisering

Du får kontakt med dina guider och vägledare. Du lär dig hur du tar emot budskap utan att filtrera, hur du ställer frågor och får dina svar.

Regression

Du lär dig ta klienter till tidigare liv, barndom eller till framtiden på ett tryggt och säkert sätt, för djupare läkning.

4 steg till bättre Balans med Meditation

Du får tillgång till effektiva verktyg som stärker din självkänsla, ökar ditt självförtroende och lär dig att leva från ditt hjärta – på riktigt.

Utforska kunskapen i Ditt Hjärta

Att utforska kunskapen i ditt hjärta ger dig tillgång till oändliga möjligheter till personlig utveckling. Du kan lära dig mycket om dig själv, och du får tillgång till ditt personliga akashiska arkiv, här som all kunskap om dig finns samlad.

Egen kursdag

Ta hand om dig, lär dig det du behöver, ditt nästa steg. Behandling ingår.

Aktivera Din Merkaba - Högre Medvetande del 1 och del 2

Genom avancerad meditationstekniker så får du upplevelser och tar ett viktigt steg i din personliga och andliga utveckling.

Du får mer kunskap om vad Högre Medvetande är och hur det påverkar dig i ditt liv. Din lär dig om din ljuskropp ökar och givetvis så aktiveras din Merkaba.

Nyheter

I slutet av 2023 kommer jag att kunna erbjuda dig att 

 

Aktivera din Levande Merkaba. 

Kursen planerar jag att hålla den 7-8 oktober. 

Du kan redan nu förhandsboka dig! 

 

Merkaba-RoSansBalans

Hösten 2024 kommer jag att erbjuda dig Helhetsterapeututbildningen. 

Det innebär att du kan gå alla grundkurser samt Terapeutkurserna hos mig. 

Du kommer därefter att få göra klientdragningen/certifieringen hos Susanne på Helhetscentrum i Härhult, Markaryd

RoSans Balans Behandling

Helhetshealing

Vad är Helhetshealing?

Den stora skillnaden mellan Helhetshealing och andra healingtekniker är att här får du lära dig att använda din egen kraft och styrka. Du lär dig utföra behandlingarna med kunskap, i balans, säkerhet och trygghet.

Du kommer att lära dig att lokalisera blockeringar och ta bort dem. Du kommer att veta vad du ska göra i en behandling, varför du ska göra det och hur du ska utföra det.

– Allt för att healingbehandlingarna ska vara effektiva för klienten. 

Alla kan lära sig healing på nybörjarnivå. Gå gärna en utbildning för din egen skull, du kan inledningsvis hjälpa dig själv och din familj. Vill du sen gå vidare och kanske hjälpa andra har vi olika fortsättningskurser som tar dig till den nivån som är bra för dig.

Helhetshealing är en effektiv och kraftfull healingteknik både för nybörjare och för den som vill bli terapeut och hjälpa andra på en djupare nivå.

 

RoSan-Balans

Kanalisering

På dessa kurser talar vi mycket om etik och gränssättning, för mig är det viktigt att lära ut kanalisering på ett etiskt och tryggt sätt. Idag är det oftast enkelt att lära en elev att kanalisera, det är många som gör det spontant numera. Svårigheten ligger istället i att lära ut att inte göra det vid fel tillfällen och varför det är viktigt. Att respektera både denna och nästa sida och göra det på ett sätt som är tryggt och säkert för alla.

 

Regression

På denna kurs får du lära dig att leda klienter i regression eller till tidigare liv som det många gånger handlar om. Det innebär att vi hjälper en klient att föras (oftast) bakåt, men ibland även framåt i tiden. Vi låter klientens själ styra och välja vad som är viktigt för klienten att uppleva “just nu”. Alla regressioner skall utföras i trygghet och med kunskap.

Vi tränar mycket och lägger ner mycket tid på etik, teknik och regelverk för att du efteråt ska kunna genomföra trygga och säkra regressioner.
Vi använder inte hypnos.
Förkunskap: Kanalisering Steg I
Pris: 2800:-

 

Meditation

Du får tillgång till effektiva verktyg som stärker din självkänsla, ökar ditt självförtroende och lär dig att leva från ditt hjärta – på riktigt.

Vi arbetar med ditt  energiskydd, affirmationer och meditationer, både med Hjärtmeditationen och Kärleksmeditationen.

 
Merkaba-RoSansBalans

Aktivera Din Merkaba - Högre Medvetande 1 och 2

 

Att aktivera din Merkaba är ett viktigt steg i din personliga och andliga utveckling. När Merkaban är aktiverad finns det inte längre något som kan stoppa dig på vägen till Högre Medvetande. Du har möjlighet att utöka din kunskap inom Högre Medvetande om du önskar.

Vi går igenom vad Högre Medvetande är och hur det påverkar  dig i din vardag.

Vi utgår från Hjärtmeditationen.

Under kursen så gör vi  avancerade meditationsövningar och du får mer kunskap om din ljuskropp.

Och när kursen är slut så är din Merkaba aktiverad 

Personlig kursdag

 Ta hand om dig – Din egen kursdag!

Vi träffas mellan 10-15 och då är det bara DIN DAG.

Här ligger allt fokus på det du vill och/eller behöver ta hand om just nu. 

Ett steg vidare i din personliga, andliga utveckling. 

Du lär dig det just du behöver! 

DU får samtal och rådgivning och så ingår det en behandling.  

 

Välj behandling när du kommer!

 

Pris: 2500 kr.